The Bridge Bucuresti, Romania

The Bridge

Transformarea

spaţiului de birouri

generaţie de cumpărători. Spaţiul de birouri a fost și va rămâne într-un amplu proces de transformare, datorită necesităţii de a se adapta la schimbările traversate astăzi de companii.

Imagine 2

Fie că vorbim despre companii cu tradiţie şi cu sute de angajaţi, sau despre start-up-uri formate din echipe mici, dinamice, spaţiul de birouri trebuie să fie concentrat asupra celei mai importante resurse din cadrul unei companii: angajaţii. Se pune accent pe calitatea și confortul oferite acestora, prin utilizarea luminii potrivite pentru a-și desfașura activitatea, dar şi pe creşterea eficienţei energetice. Un sistem de iluminat conectat și inteligent asigură reducerea consumului de energie electrică și sporeşte, în mod considerabil, productivitatea echipelor.

Lămpile pentru birouri de la Philips sunt montate în plafonul acestui birou din Tour Sequana

Un sistem de iluminat flexibil şi dinamic

Implementarea soluţiei de iluminat a ţinut cont de cerinţele stricte impuse de beneficiar: Întrucât clădirea se află într-o zonă dens populată, calculul poluării luminoase a avut o importanţă ridicată. Un alt criteriu a fost ca lumina să nu treacă graniţa proprietăţii, dar în acelaşi timp să fie suficient de intensă, astfel încât clădirea să poată fi observată cu usurinţă de la depărtare. Prin intermediul luminii calde, relaxante sau reci răspândite, prin posibilitatea de schimbare a temperaturii de culoare şi a intensităţii luminoase, clădirea oferă o experienţă vizuală inedită pentru cei din jur, devenind un adevărat punct de atracţie în zonă. Sistemul de iluminat al clădirii The Bridge este construit din tuburi luminoase LED de 1200mm, respectiv 300mm, fiecare baghetă luminoasă având puncte luminoase de 150mm care pot fi controlate independent.

Cazuri similare